Mõtted kooliperelt

Soovime, et õpilased ...
... saaksid mugava keskkonna, kus nii õppida kui puhata.
... leiaksid erinevaid mugavaid tööasendeid.
... oskaksid hinnata enda tööga tehtud väärtust.
... propageerida aktiivõppe meetodeid.

09 september 2015

9. Klassi tegevus.

9. klass valmistab euroaluste projekti ''Vanast Uus'' raames lillepotihoidjad koolile ja pikutamisnurga keemia klassiruumi juurde.

1. Päev
Kohe peale tunde kogunesime lasketiiru, kus ootas meid meie juhendaja Olev Lipp. Tema ning õpetaja Tiina abiga, panime paika nurgadiivani pikkused-laiused-kõrgused. Kohe kui saime teoreetilise osa valmis mõeldud, asusime praktilise osa juurde. Alustuseks tõime kohale projekti kangelased- euroalused, millest tegime diivanile niiöelda karkassi. Peale seda võtsime mõõdud patjade õmblemiseks ning kogu selle sagina kõrvalt kogusid plakatimeistrid ideid. Mõõdud- ideed käes, asusime igaüks oma ülessande kallale, kes lõikama, kes õmblema, kes ehitama, kes pildistama.

2. Päev
Teine päev oli meie klassi jaoks väga tihe ning sagimist täis. Kõik tegelesid peaaegu kõigega, ning keegi ei saanud päris niisama istuda.
Fotograafid(Anu, Rainer) tegid tublisti tööd, jäädvustasid nii patjade valmimist kui ka euroalustega toimetajaid. Meie nurgadiivan sai endale täiesti uue, puhta ja lihvitud kuue ning lillepotihoidjad said kokku pandud ja ära õlitatud, ning seda kõik just tänu meie klassi tublidele poistele, kes kõik ilusti kaasa lõid. Ingmar, Sander, Targo, Raido, Martin- kõik lihvisid, kõik nokitsesid ja tegid hoolsalt kaasa, kedagi ei jäetud hätta. Meie tüdrukud (Elise, Anett, Silja, Ailet, Maigrit), olid suurepärased patjade õmblejad, tänu kellele sai meie nurgadiivan väga stiilsed padjad. Siinkohal peame tänama ka Kristiinat, kes aitas õmmelda meie patjadele katted!
Plakatimeistrid (Merilyn Riks, Maiken, Marjethe, Katre, Maigrit) said samuti oma käe soojaks ja nii sai valmis ka meie plakat mida tahame juba kibedalt esitada! Plakati valmimisel läksid arvesse kõikide ideed ja ettepanekud.

3. Päev
Kolmanda päeva pühendame täielikult viimistlusele. Plakatimeistrid lõpetavad oma joonistusi, fotograafid hoiavad asjade käigul silma peal, padjameistrid katsetavad patjade pehmust ja sobivust ning tublid töömehed, kes euroalustega tegelesid, lihvivad veel viimased kohad ning panevad nurgadiivani ilusti kokku keemia klassi juurde ja asetavad lillepotihoidjad vajalikele kohtadele. Blogijad (Merilyn Rego, Maigrit) hoidsid asjade kulgemisel silma peal ja nüüd valmis siia meie klassi tegemistest jutuke.
Ootame juba reedet, et oma valminud ideid esitleda!


































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar